tarieven

Intake (90 – 120 min)*                        € 85
Tweede consult (60 min)**              € 65

Vervolgconsult 30 min                       € 35
Vervolgconsult 60 min                       € 65

Ontspanningsmassage (45 min)    € 50
Kennismakingsgesprek (15 min)      gratis

Flesje Bachbloesems (30 ml)           € 15
Kruidentinctuur (100 ml)                 € 25

Vastenkuur***                                      € 295

* Kinderen tot 12 jaar betalen voor de intake € 50 (90 min). Het tweede consult en de vervolgconsulten zijn € 35.

** Een tweede consult wordt als onderdeel van de intake altijd in rekening gebracht. Het bestaat onder meer uit de toelichting van het behandeltraject en de keuze van de weg die we samen inslaan.

*** Een vastenkuur bestaat uit een intake, tweede consult, 2 vervolgconsulten (60 min), een kruidentinctuur en (indien benodigd) flesje Bachbloesems.  

De behandelingen in de praktijk zijn vrijgesteld van btw. Er komen dus geen extra kosten bij.

Korte vragen per telefoon tijdens de behandeling zijn gratis wanneer het beantwoorden van de vraag niet meer dan 10 minuten kost. Uitgebreidere vragen en antwoorden (15 – 20 min) kosten € 20. Voor nieuwe adviezen kunnen we ook overeenkomen een nieuwe afspraak te maken.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging voor natuurgeneeskundig werkende professionals (NWP). Deze beroepsvereniging staat garant voor de kwaliteit van de aangesloten therapeuten. Jaarlijks dien ik meerdere geaccrediteerde nascholingsdagen te volgen om mijn kennis op natuurgeneeskundig en algemeen medisch vlak actueel te houden. Doordat ik ben aangesloten bij de NWP, worden mijn consulten helemaal of gedeeltelijk vergoed, afhankelijk van hoe je verzekerd bent. Elke verzekeraar heeft andere voorwaarden, check dit van tevoren daarom goed.